2490 Ft
Imádunk kísérletezni, újdonságokat kipróbálni, vagy meglévő ötleteket/termékeket kicsit tovább gondolni. Így született meg legújabb termékünk, a fekete fokhagymás krémméz, amely ami ízében igazi kulináris csoda, mindenféle kellemetlen tényező nélkül, tele jótékony hatással.
A fekete fokhagyma és speciális repce mézkeverékünk ízharmóniája azt is elvarázsolja, aki se a mézet se a fokhagymát nem szereti! A fokhagymának alapvetően van egy kellemetlen velejárója, amit mindenki nagyon jól ismer, jelen esetben viszont a kellemetlen leheletet elfelejthetjük, azt garantáljuk!
A fekete fokhagyma a keleti kultúrákban (Japánban, Koreában) egyébként is már több ezer éve megbecsült, minőségi szuper élelmiszernek számít.
Ízjegyek: fokhagyma, karamell, pirított maláta, melasz
9 készleten
ORGANIKUS
Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.
MINŐSÉGI
Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.
HAZAI
Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.
Összetétele: A fekete fokhagymás mézkeverékünk válogatott, prémium minőségű fekete fokhagymából és speciális repcemézből készül. A különleges feldolgozási folyamatnak köszönhetően megőrzi a fokhagyma jótékony hatásait, miközben kellemes, édeskés ízvilágot nyer.
Ajánljuk: A fekete fokhagymás mézkeveréket pástétomokhoz, krémekhez, sajtokhoz és felvágottak mellé kenyérre kenve ajánljuk. Tökéletes választás gourmet ételek ízesítésére, de akár egyszerűbb fogásokhoz is kitűnő.
Mire is jó a fekete fokhagyma? A fekete fokhagyma jótékony hatásaival támogatja a keringési rendszert és az immunrendszer egészséges működését. A speciális eljárás során a friss fehér fokhagyma szabályozottan magas hőmérsékleten és nagy páratartalom mellett alakul át fekete fokhagymává. Ennek során az ízvilág lágyabbá válik, miközben a benne található értékes hatóanyagok, mint az antioxidánsok, mennyisége jelentősen megnő.
Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. A méz természetes kristályosodása nem befolyásolja annak minőségét, és melegítés hatására ismét folyékonnyá válik.
Fontos: A mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyük minősége megőrzés céljából. A fekete fokhagyma rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint a normális koleszterinszint fenntartásához.