Skip to content

1650 Ft3450 Ft

A repce a fehérrépa, a kelkáposzta, a kelbimbóhoz hasonlóan a káposztafélék családjába tartozó növény. Éppen ezért a belőle készült méz fehér vagy vajsárgás színéről, káposztaszerű illatáról és enyhén borsos ízéről ismerhető fel. Magas a szőlőcukor (glükóz) tartalma. Található még benne gyümölcscukor (fruktóz) és maltóz.

Összetétele: a repcemag növény nektárjából áll. magas szőlőcukor tartalmú, ezért gyorsabban kristályosodik.

Ajánljuk: mérsékelt édessége, egyedi ízprofilja miatt univerzális felhasználású. Teheted forró italokba, vagy használhatod sütéshez, főzéshez, de legfőképpen saját készítésű krémmézek alapjának ajánljuk és alkalmazzuk mi is.

Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen!

Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.

Raktáron
Címkék, , ,
hazai

HAZAI

Kizárólag magyar őstermelőktől.

Egeszseg_immunero

EGÉSZSÉGES

Alacsony savtartalma miatt gyomorbetegséggel rendelkezők is fogyaszthatják.

Izvilag

SZUPER KRÉMES

Krémesebb, mint a legfinomabb desszertek.

Bio_ltv

Repceméz

A repce a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! Színe a halvány sárgától a hófehérig terjed.

ÖSSZETÉTEL:
Repcemézre jellemző, hogy a 11 féle gyümölcscukorból csak 3-at tartalmaz. Igen magas a szőlőcukor (glükóz) tartalma. Található még benne gyümölcscukor (fruktóz) és maltóz.

TÁROLÁS:
Napfénytől védett helyen, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében!

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0