Skip to content

Céges ajánlat

Különleges, prémium ajándékot keresel üzleti partnereidnek, alkalmazottjaidnak? Akkor jó helyen jársz!

Ajándékozz Magyar Méz Manufaktúra válogatáscsomagot vagy általad választott bármely terméket az oldalunkról önmagában, amely garantáltan elnyeri mindenki tetszését!

Igény esetén egyedi összeállítást készítünk, nagyobb megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

Különleges, prémium ajándékot keresel üzleti partnereidnek, alkalmazottjaidnak? Akkor jó helyen jársz! 

Ajándékozz Magyar Méz Manufaktúra válogatáscsomagot vagy általad választott bármely terméket önmagában az oldalunkról, amely garantáltan elnyeri mindenki tetszését!

Igény esetén egyedi összeállítást készítünk, nagyobb megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk!

MMM_Ceges_ajanlat_csomagok_
MMM_Ceges_ajanlat_csomagok_5
MMM_Ceges_ajanlat_csomagok_4
MMM_Ceges_ajanlat_csomagok_2

Válaszd karácsonyra is az évek óta méltán népszerű ajándékcsomagjaink egyikét, amelyek nem csak a család és a barátok, hanem már az üzleti partnerek
körében is bizonyítottak. Alkalmi válogatásainkba csak a legjobb termékeink kerülnek be, amelyek kizárólag ellenőrzött, hazai gazdaságokból származnak.

2024-es ajánlatunk

A 2023-as karácsonyi válogatás csomagunk tartalmaz két üveg krémmézet, és egy prémium teakeveréket. A Magyar Méz Manufaktúra Gingerbread krémméz egy repceméz alapú mézeskalácsos fűszerkeverékkel ízesített termék, amelyek tökéletes párosításnak bizonyultak. Emellé került még egy Magyar Méz Manufaktúra Apple Pie krémméz, melyben tökéletes egyveleget alkot az alma savanykás édessége és a fűszerek karakteres íze a repcemézzel. Végül pedig egy Magyar Méz Manufaktúra Mulled Wine gyümölcsteakeverék is került, ami forralt borokat idéző ízvilágával garantáltan elhozza a vásárok különleges hangulatát. Ez a három termék tökéletes ajándék lehet bármely partnereteknek, amely segít megőrizni a karácsonyi hangulatot a nehezebb év végi hajtásban és sikeres évzárásban.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, vagy akár telefonon keresztül!

MMM_Ceges_ajanlat_csomagok_3

Írj nekünk!

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0