Skip to content

Rólunk

A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű termékeket juttassuk el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékekkel foglalkozunk, így hűek maradunk nevünkhöz és elveinkhez egyaránt. Szeretnénk a piacon kialakult, rossz minőségű és hamisított mézek miatt elbizonytalanodott embereket is prémium minőségű termékeinkkel újra mézfogyasztásra ösztönözni. Bio és konvencionális mézek, illetve ízesített mézkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak a portfóliónkban.
Őstermelőink munkáját és mézeink minőségét a hatóságok mellett saját belső ellenőrzési rendszerünkön keresztül is folyamatosan vizsgáljuk, így mindig a legjobb minőséget tudjuk biztosítani vásárlóink számára.

Miért válassz minket?

Valóban manufaktúraként dolgozunk. Minden termék megfordul a kezeink között, így gyakorlatilag egyenként ellenőrzünk minden egyes lecsomagolt mézet.
Nyugodtan alszunk éjszaka: a mézeink eredeti formában kerülnek kiszerelésre, nem vegyítjük gyengébb minőségű, olcsóbb mézekkel, vagy izocukorral, hogy egy átlagos bolti termék legyen az eredmény.

MMM_Rolunk_Beagyazottkep_500x600px-1-600x720

Cégeknek

Karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra is remek ajándék egy igényesen összeállított ajándékcsomag.
Széleskörű partnerkapcsolatainknak köszönhetően változatos és egyedi ajándékcsomagokat állítunk össze igény szerint (lekvárok, natúr kozmetikumok, házi aszalványok, csokoládék). Akár a cég logója is elhelyezhető a termékeken, amely még egyedibbé és emlékezetesebbé teszi az ajándékot. Igény esetén a nyomdai kivitelezést is elintézzük.

Viszonteladóknak

További viszonteladó partnereket keresünk kis- és nagykereskedelmi területen, bel- és külföldön egyaránt!
Beszállító partnerek jelentkezését is várjuk.

Bérgyártás

Te megálmodod, mi megvalósítjuk! Elkészítjük saját márkád. Teljeskörű brand tervezést vállalunk grafikai munkától a csomagolásig. 30 grammos kiszereléstől 950 grammig, egyedi és standard üvegekbe egyaránt. Részletekkel kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

Partnereink akikre büszkék vagyunk:

Partner logok

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0