Skip to content

Méz alkategóriák

Bio mézek

Bio mézek

A kínálatunkban elérhető bio mézek ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező területről gyűjtött nektárból készülnek. Kellemesen lágy ízű, univerzálisan használható bio akácmézünknek 2022-ben a Dubai International Taste Awards-on ezüst díjazást, a London International Honey Awards-onpedig arany díjazást ítéltek oda.
Fajtamézek

Fajtamézek

A fajtamézek készítéséhez felhasznált nektár szinte kizárólag csak egyfajta növényből származik. A csoport egyik legismertebb képviselője az akácméz, de nagy népszerűségnek örvend például a hársméz és a gesztenyeméz is. Termékpalettánkon olyan különleges fajtamézek is megtalálhatók, mint például a medvehagyma méz vagy a vadcseresznye méz.
Ízesített mézek

Ízesített mézek

Különleges ízesített mézeink fejlesztésekor egyedülálló csavarral tettük még izgalmasabbá ellenőrzött gazdaságokból származó, minőségi fajtamézzel, virágmézzel készült termékeinket. Termékpalettánkon az olyan ellenállhatatlan ízkombinációk mellett, mint a levendulás akácméz vagy az almás pite és a mézeskalács ízét idéző krémméz, igazi ínyencségeket is találni. Lepd meg magadat vagy szeretteidet, kollégáidat, ügyfeleidet páratlan gasztronómiai kalandokat kínáló fekete fokhagymás vagy kurkumás napraforgó krémmézzel!

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0