Skip to content

2550 Ft4990 Ft

Összetétele: kizárólag szelídgesztenye nektárjából áll. Magas fruktóz tartalmú méz, ezáltal lassan kristályosodik.

Ajánljuk: a gesztenyeméz füstös, fűszeres ízvilágának köszönhetően kiváló választás lehet érlelt sajtok, kiadós húsételek, vagy zamatos őszi gyümölcsök, például körte mellé is.

Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.

Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.

Raktáron
hazai

HAZAI

Kizárólag magyar őstermelőktől.

Egeszseg_immunero

IMMUNERŐ

Kimagasló ásványianyag tartalommal bír.

Izvilag

ÍZVILÁG

Ezt a fajtamézünket kifejezetten a keserű
ízvilágot kedvelőknek ajánljuk.

Bio_ltv

Gesztenyeméz

A rendkívül magas ásványianyag és K-vitamin tartalma miatt étvágyjavító, szíverősítő hatása van, így, érrendszeri megbetegedésekre, kimerültségre, levertségre, vérszegénység ellen, vagy visszértágulatra is ajánljuk, akár külsőleges használatra.

Színe a sárgától a sötétbarnáig terjedhet.

ÖSSZETÉTEL:
Kizárólag szelídgesztenyéből készülő mézfajta.

TÁROLÁS:
Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten. Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, a minőségét egyáltalán nem befolyásolja. A kristályos méz 45 °C-os vízfürdőben újra folyékony állapotúvá válik.

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0