Skip to content

2490 Ft

Imádunk kísérletezni, újdonságokat kipróbálni, vagy meglévő ötleteket/termékeket kicsit tovább gondolni. Így született meg legújabb termékünk, a fekete fokhagymás krémméz, amely ami ízében igazi kulináris csoda, mindenféle kellemetlen tényező nélkül, tele jótékony hatással.

A fekete fokhagyma és speciális repce mézkeverékünk ízharmóniája azt is elvarázsolja, aki se a mézet se a fokhagymát nem szereti! A fokhagymának alapvetően van egy kellemetlen velejárója, amit mindenki nagyon jól ismer, jelen esetben viszont a kellemetlen leheletet elfelejthetjük, azt garantáljuk!

A fekete fokhagyma a keleti kultúrákban (Japánban, Koreában) egyébként is már több ezer éve megbecsült, minőségi szuper élelmiszernek számít.

Ízjegyek: fokhagyma, karamell, pirított maláta, melasz

Raktáron

7 készleten

Kiegészítők (nem kötelező)

Ebbe az ajándékdobozba két kis kiszerelésű méz vagy üveges tea fér bele. Csomagolás letudva!

Ebbe az ajándékdobozba három kis kiszerelésű méz vagy üveges tea fér bele. Csomagolás letudva!

Organikus

ORGANIKUS

Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.

Minosegi

MINŐSÉGI

Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.

Hazai

HAZAI

Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.

MMM Méz

Összetétele: A fekete fokhagymás mézkeverékünk válogatott, prémium minőségű fekete fokhagymából és speciális repcemézből készül. A különleges feldolgozási folyamatnak köszönhetően megőrzi a fokhagyma jótékony hatásait, miközben kellemes, édeskés ízvilágot nyer.

Ajánljuk: A fekete fokhagymás mézkeveréket pástétomokhoz, krémekhez, sajtokhoz és felvágottak mellé kenyérre kenve ajánljuk. Tökéletes választás gourmet ételek ízesítésére, de akár egyszerűbb fogásokhoz is kitűnő.

Mire is jó a fekete fokhagyma? A fekete fokhagyma jótékony hatásaival támogatja a keringési rendszert és az immunrendszer egészséges működését. A speciális eljárás során a friss fehér fokhagyma szabályozottan magas hőmérsékleten és nagy páratartalom mellett alakul át fekete fokhagymává. Ennek során az ízvilág lágyabbá válik, miközben a benne található értékes hatóanyagok, mint az antioxidánsok, mennyisége jelentősen megnő.

Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. A méz természetes kristályosodása nem befolyásolja annak minőségét, és melegítés hatására ismét folyékonnyá válik.

Fontos: A mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyük minősége megőrzés céljából. A fekete fokhagyma rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint a normális koleszterinszint fenntartásához.

MMM Méz

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0