2990 Ft
Vászon táska 34×28 cm-es méretű, így egy közepes bevásárlásra alkalmas.
Strapabíró anyagból készült, 4-5 kg-t simán elbír! Kétoldalt lógózva, így a cukiságfaktor kimaxolva! 🙂
ORGANIKUS
Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.
MINŐSÉGI
Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.
HAZAI
Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.
HOT HONEY Felhasználási javaslat
- Használd egyszerű szószként, sült burgonyához, nachoshoz vagy chipshez mártogatósként.
- Ha a street food ételeknél válogatunk, tökéletes párosítás pizzádra, hamburgeredre. Használd grillezéshez sütés alatt vagy sütés után.
- Használd egyszerű pácként, grillzöldségek karamellizálására, desszertek díszítésére, akár fagylaltra is! Igen, fagylaltra! J
- Ha szeretsz kísérletezni és szereted a magyaros ételeket.. próbáld ki a túrós csuszára. Nem lőnénk le minden ételt, hagyunk számodra is újdonságot!
- Az ázsiai konyhában a méz és a chili használata mindennapos, de nehéz megtalálni a tökéletes arányt. Használd a Hot Honeyt és csak a mértékét kell eltalálnod ízlésed szerint!
- A víziónk az, hogy a mindennapi szószok mellett a Hot Honey megtalálható lesz minden háztartásban, mert felhasználása sokkal sokszínűbb, mint társainak.
A termék alapja a méz, köztudottan rengetek vitamint, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz. Gondosan figyeltünk rá, hogy ezek a tápanyagok ne sérüljenek a termék gyártásánál. Így amellett, hogy a méz alapvető beltartalmi értéke nem sérül, gasztronómiailag is egyedülálló lett. Emellett a termék nem tartalmaz tartósítószert vagy egyéb adalékanyagot.
Próbáld ki, és csípni fogod!
A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. Ha a kikristályosodott mézet 45 fokos vízfürdőbe helyezed, pár perc alatt újra folyékony halmazállapotú lesz, változatlan minőségben! Minden valódi méz kristályosodik az idő elteltével, ez fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányának köszönhető.