1990 Ft
Gyömbér krémmézünk alapja napraforgó méz, amelyhez az erőteljesebb ízvilágú gyömbért kevertünk. Ez a párosítás tökéletes azoknak, akik imádják a gyömbért, de az erejét kevésbé bírják. Az eredmény krémes állagú, sárgás mézkészítmény, amely természetes házi gyógymód megfázásos tünetek ellen.
ORGANIKUS
Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.
MINŐSÉGI
Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.
HAZAI
Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.
Összetétele: napraforgó méz, és gyömbér. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséget színezéket.
Ajánljuk: cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt. Indiai ételekhez is kiváló pácként.
Tárolás: napfénytől védett helyen, száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el!
Elérhető kiszerelések: 250 g
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.