1850 Ft – 2990 Ft
A selyemfű hazánkban nem elterjedt mézfajta, éppen ezért sokan nem ismerik a jótékony hatásait. Hallhattál róla vaddohány vagy selyemkóró mézként is. Íze kevésbe kesernyés mint a hársmézé, ezért is népszerű sokak körében.
A selyemfűméznek virágos, lágy, kissé fűszeres az illata, és – megfelelő tárolás mellett – lassabban kristályosodik, mint a többi mézfajta. Felhasználását tekintve kiváló immunerősítő és köhögéscsillapító hatása lehet, valamint gyulladáscsökkentő, antibakteriális előnyeiről is jól ismert. Válassz a 250 vagy az 500 grammos kiszerelések közül, rendelj most online!
ORGANIKUS
Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.
MINŐSÉGI
Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.
HAZAI
Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.
A selyemfűmézet neked is meg kell kóstolni
A selyemfűméz gyakran különleges mézként jelenik meg a piacon, ezért kifejezetten prémium terméknek számít. Nem jön veled szembe „csak úgy” a boltok polcain, ezért ha neked is fontos, hogy kifogástalan minőségű, kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból készült mézet fogyassz, akkor az a legbiztosabb, ha tőlünk szerzed be ezt is. A selyemfűméz kizárólag Magyarországon és a környező országokban honos, ezért igazi hungarikumnak számít.
A népi gyógyászat a selyemfűméz jótékony hatásait is említi. Például kitér arra, hogy enyhe vérnyomáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint magas vitamin- és ásványi anyag tartalma miatt igazi immunerősítő-bomba a szervezetnek. Próbáld ki te is, ha eddig nem tetted volna!
Összetétele: kizárólag minőségi, válogatott selyemkóró alkotja.
Ajánljuk: Fogyasztását elsősorban önmagában javasoljuk!
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.

