Skip to content

3290 Ft

A világhírű magyar akácméz megérdemli, hogy önmagában is tündököljön. Illatában és ízében egyaránt az akácméz édes, selymes lágyságát fedezheti fel kóstolója. Eme borunk hagyományos recept alapján készült.

Ajánljuk: Fogyasztását 8-10 °C-on javasoljuk, akár önmagában, vagy könnyedebb ételekhez.

Édes, alacsony savtartalmú, könnyed fehérbor jellegű kézműves termék, kizárólag természetes alapanyagokból, hozzáadott édesítőszer és színezék nélkül.

 

ALKOHOLTARTALOM 12%
FAJTA Mézbor
FOGYASZTÁS 8-10 °C-on javasoljuk
TÁROLÁS Fektetve, száraz, sötét és hűvös helyen javasoljuk
EGYÉB Szulfitokat tartalmaz
Elfogyott

Elfogyott

Címkék, , ,
bio

BIO

Kizárólag bio gazdaságból származó,
és ökológiai tanúsítvánnyal rendelkező
területről gyűjtött termelői méz.

hazai

HUNGARIKUM

2014 óta a Hungarikum Bizottság
döntése alapján.

Nyertes

DÍJAZOTT

2022-ben Bio Akácmézünk a Dubai
International Taste Awards-on ezüst díjazást,
a London International Honey Awards-on
pedig arany díjazást kapott.

Bio_ltv

BIO AKÁCMÉZ

Az akácméz ismert fertőtlenítő, csonterősítő, immunerősítő hatásáról, de kiváló emésztési zavarok ellen, felső légúti megbetegedésekre, gyomorsav túltengésre. Alkalmazzák izomlazító, köhögéscsillapító, májregeneráló hatása miatt, valamint enyhíti a torokfájást és vérszegénység ellen is kiváló. Alacsony pollenkoncentrációja miatt allergiások is fogyaszthatják (fogyasztási mennyiségről konzultáljon allergológusával).  A fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek köszönhetően folyékony állapotú marad, nem kristályosodik be, a színe a fehértől a halványzöldes sárgáig terjed.

TÁROLÁS:
Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten. Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45 C-os) italba tegyünk minősége megőrzésének érdekében.

ÖSSZETÉTEL:
Az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek köszönhetően folyékony állapotú marad, nem kristályosodik be.

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0