1890 Ft
A kurkumás napraforgó krémméz alapja az édes, enyhe ízű sárga árnyalatú napraforgó méz. Ehhez jön hozzá az élénk, sárga gyömbérnek is nevezett kurmura. Azért is az egyik kedvencünk, mert ez a mézfajta alkalmazkodik a legjobban a hőbehatáshoz, így sütéshez és főzéshez is kiváló. Számos jótékony hatása mellett a folyamatos fogyasztása megerősíti az immunrendszert.
19 készleten
ORGANIKUS
Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.
MINŐSÉGI
Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.
HAZAI
Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.
Összetétele: napraforgóméz és kurkuma. Nem tartalmaz hozzáadatott cukrokat, tartósítószert és mesterséges színezéket.
Ajánljuk: akár magában vagy sült szarvas, szarvasraguhoz, indiai-ázsiai ételekhez, pácként vagy ízesítőként. Teába, sütéshez főzéshez egyaránt alkalmas.
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen
Elérhető kiszerelések: 250 g
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.