Skip to content

Keresd a méheket! – MMM x TEZENIS

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy szeretjük a méheket. Ezzel szerencsére nem vagyunk egyedül, hiszen nemrég debütált a TEZENIS 3BEE kollekciója is, csupa méhes ruhadarabbal! És kitaláljátok, mi jár ajándékba a vásárlás mellé?

A méhek a növényvilág apró segítői, virágról virágra repülve elvégzik a beporzást, és nem is gondolnánk, mennyit tesznek a természet egyensúlyáért. Az utóbbi időben azonban hatalmas veszélybe kerültek. Egyre kevesebb van belőlük, és sajnos ezért mi, emberek is felelősek vagyunk, a rovarok pusztulásának megállítása pedig közös felelősségünk.

A Magyar Méz Manufaktúra is kizárólag olyan szakemberekkel, méhészekkel dolgozik, akik a lehető legjobban tartják a méheket és szerencsére egyre több nagy cég és divatmárka igyekszik felhívni arra a figyelmet, milyen fontos vigyázni ezekre a csodás kis állatokra.

A TEZENIS-nél nemrég mutatkozott be a 3BEE kollekció, a ruhadarabokon édes kis méhek zümmögnek és hoznak tavaszi hangulatot a világba. Ráadásul a  kampányban minden eladás után a kaptárok megmentését támogatják egy nemzetközi szervezeten keresztül, így most te is segíthetsz a méheken! Az akcióhoz mi is csatlakoztunk, így április 23-25 között minden vásárláshoz ajándék MMM méz és kupon jár ajándékba, hogy még édesebb legyen a meglepetés! Térjetek be az üzletekbe, vásároljatok a méhes kollekcióból és kóstoljátok meg a Magyar Méz Manufaktúra premium mézét! Ha posztolnátok az új szerzeményekről az instagramon, ne felejtsétek el megjelölni minket!

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról.

© Magyar Méz Manufaktúra 2022

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox.