Skip to content

11000 Ft

Az akácméz nem véletlenül hazánk legkedveltebb mézfajtája, már-már igazi Hungarikum, amely magában hordozza a hazai természet különleges karakterét. Fénylően arany színű, kellemes ízű, könnyű textúrájú méz, lágyan érződnek rajta a virágos jegyek. Vitamin- és ásványianyagokban gazdag, így mindennapi fogyasztásával nagyban hozzájárulhatsz egészséged megőrzéséhez. Alacsony pollenkoncentrációja miatt allergiával küzdők is fogyaszthatják, valamint alacsony glikémiás indexe révén bármilyen diétába beépíthető.

Raktáron

1 készleten

Címkék, ,
Organikus

ORGANIKUS

Válogatott gazdaságból és ökológiai tanúsítvánnyal is rendelkező területről gyűjtött, adalékanyagoktól mentes.

Minosegi

MINŐSÉGI

Minden termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készül, így biztosítva a fogyasztók számára a legjobb élményt.

Hazai

HAZAI

Kizárólag hazai őstermelőktől, csak természetes alapanyagokból.

MMM Méz

Elhoztuk számotokra legkedveltebb mézünket 12G-os egy adagos kiszerelésben, 100db-os dobozban.
Nem csak belülről, de kívülről is prémium megjelenést kölcsönöztünk neki a rose gold designnal és matt tapintással.

Tökéletes irodai, munkahelyi felhasználásra, vagy egyszerűen csak otthon.
Garantáltan nem lesz minden ragacsos használata során! 🙂

Összetétele: válogatott, minőségi akácvirágból készülő, teljesen bio méz. A fajtára jellemző módon a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek köszönhetően nem kristályosodik be, valódi akácméznek minősíthető számos bolti társával szemben.

Ajánljuk: mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.

Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.

Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.

Hírlevél

Értesülj elsőként rendszeres akcióinkról és újdonságainkról!

© Magyar Méz Manufaktúra 2024

Az oldal optimális működéséhez használd a legfrissebb verzióját a következő böngészőknek: Safari, Chrome, Firefox. || Ajánló

0